ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Κατήγγειλε ότι καθηγητής τον άρπαξε από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Κατήγγειλε ότι καθηγητής τον άρπαξε από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων - VIDEO

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σε σχολικό χώρο, σημειώθηκε την Τρίτη 14/01 σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και κάτι», πατέρας μαθητή κατήγγειλε στην Αστυνομία εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στο παιδί του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευτικός, κάλεσε τον μαθητή να κλείσει την μουσική, κατά την διάρκεια του διαλύματος, και ο μαθητής του απάντησε πως υπάρχει υπεύθυνος για την μικροφωνική και πως δεν γνωρίζει ο ίδιος πώς να την κλείσει.

Τότε ο καθηγητής απείλησε τον μαθητή ότι θα τον κτυπήσει και ο μαθητής του απάντησε πως δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Στην συνέχεια, και σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο πατέρας του μαθητή, ο καθηγητής άρπαξε τον μαθητή από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων.

Το περιστατικό τελείωσε όταν οι υπόλοιπο μαθητές και καθηγητές επενέβησαν. Ο πατέρας του μαθητή προέβη σε προσωπική καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας και την Αστυνομία και αναφέρθηκε πως ο καθηγητής, επανειλημμένα έχει αυτή την συμπεριφορά προς τους μαθητές.

Η Αστυνομία προχώρησε και εκτέλεσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του καθηγητή, ο οποίος ανακρίθηκε για επίθεση και πρόκληση πραγματικής βλάβης και αφού κατηγορήθηκε γραπτός αφέθηκε ελεύθερος.   

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του πατέρα στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι»:

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top