ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε Κύπρο για μεγάλη ομάδα, δεν τα βρήκαν και ψάχνεται στα… κατεχόμενα!

Ήρθε Κύπρο για μεγάλη ομάδα, δεν τα βρήκαν και ψάχνεται στα… κατεχόμενα!

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν παραχώρησε ο 21χρονος Αζέρος μεσοεπιθετικός, Φαμίλ Καμάλοφ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ζακατάλα (ομάδα Β’ κατηγορίας του Αζερμπαϊτζάν), όπου ανέφερε πως ήρθε στην Κύπρο και μίλησε με παράγοντες της ΑΕΛ, αλλά δεν συμφώνησε μαζί τους και στη συνέχεια, μετέβη στα κατεχόμενα, όπου και δοκιμάζεται σε κάποια λεγόμενη ποδοσφαιρική ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

«Πήγα στην Κύπρο για να συναντηθώ με παράγοντες της ΑΕΛ. Δεν μου είπαν βέβαια ότι θα πήγαινα για να υπογράψω συμβόλαιο. Όταν έφτασα, μιλήσαμε, αλλά δεν συμφωνήσαμε στους όρους του συμβολαίου. Συνεπώς, δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΛ.

Αν υπήρχε κάτι σοβαρό, τότε θα με ζητούσαν επίσημα από την ομάδα μου. Τώρα είμαι στη «Βόρεια Κύπρο» και προπονούμαι με μία ομάδα. Υπάρχουν προτάσεις και περιμένω νέα από εκεί. Θα επιλέξω αυτό που είναι καλύτερο για μένα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή».

Να σημειωθεί ότι σε προ ημερών δημοσίευμα και πάλι από ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν, φιλοξενούνταν δηλώσεις του Καμάλοφ που έλεγε πως είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ και πως σε 1-2 μέρες θα υπέγραφε και συμβόλαιο συνεργασίας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top