ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ομάδας που την εμπλέκουν σε «ύποπτα» παιχνίδια

Επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ομάδας που την εμπλέκουν σε «ύποπτα» παιχνίδια

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε o υπεύθυνος επικοινωνίας της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής, για το ζήτημα με τον φάκελο που ήρθε από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε εκπλαγεί, αφού ήταν και τηλεοπτικό το παιχνίδι και όσοι το παρακολούθησαν, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία υπόνοια για σκοπιμότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν στο 0-0 και στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές και πήραν τη νίκη.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει γίνει οτιδήποτε επιλήψιμο. Δεν είμαστε μαζόχες. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε κάτι από εμάς. Αν έγινε κάτι, θα είναι από εξωγενείς παράγοντες. Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι και αν δεν αλλάξει κάτι, ίσως προχωρήσουμε σε παραίτηση όλοι.

Ήμουν στον αγώνα και δεν υπήρχε τίποτα το επιλήψιμο. Είμαι σίγουρος ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα. Παίξαμε σχεδόν με φουλ σύνθεση και είμαστε τρομερά απογοητευμένοι για όλα αυτά. Αν επαληθευτεί αυτό που λέει η UEFA και έρθει η τιμωρία μας, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Είμαστε η πιο ήσυχη ομάδα. Δεν ακούστηκε το παραμικρό και αλίμονο να θέλουμε να καταστρέψουμε την ομάδα και τα όσα κάναμε μέχρι στιγμής.

Δεν ξέρω ποιοι κρύβονται πίσω από οτιδήποτε. Αυτά που περνούν από το χέρι μας, προσπαθούμε να τα κάνουμε για να προστατέψουμε την ομάδα μας, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, αφού τα ίδια προβλήματα έχουν και άλλα σωματεία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top