ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλείστηκε από το κύπελλο ο Πανιώνιος του Νίκκι Παπαβασιλείου

Αποκλείστηκε από το κύπελλο ο Πανιώνιος του Νίκκι Παπαβασιλείου

Ήταν το χειρότερο σενάριο. Έπρεπε, όμως, να παίξουν και κάποιος έπρεπε να πάει στα προημιτελικά. Ο Παναιτωλικός σκόραρε στο 116′ και παρά την ισοφάριση του Πανιωνίου, πήρε την πρόκριση στους «8».

Αν ρωτούσες τους δύο προπονητές πριν αρχίσει το ματς, η απάντηση θα ήταν ίδια. Πρόκριση ή παράταση;

Αμφότεροι θα προτιμούσαν έναν τιμητικό αποκλεισμό από μια διοργάνωση στην οποία είναι ακατόρθωτο να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, από την έξτρα επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών τους ενόψει του μεγάλου στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Οι δύο ουραγοί του πρωταθλήματος παίζουν Σάββατο, παίζουν στην έδρα τους, αντιμετωπίζουν ομάδες που μπορούν να κερδίσουν (σ.σ. ο Πανιώνιος τον ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός τη Λαμία) και τα έξτρα 30λεπτο στη Νέα Σμύρνη ήταν το χειρότερο σενάριο για τον πραγματικό τους στόχο.

Έτσι τα έφερε, όμως, το παιχνίδι και έτσι έπρεπε να γίνει. Τα 90 λεπτά στη Νέα Σμύρνη προστέθηκαν στα 90 του Αγρινίου και γκολ δεν μπήκε.

Το 0-0 έστειλε τις ομάδες στην ημίωρη παράταση για να βγει εντέλει η ομάδα που θα προκρινόταν στους «8» του κυπέλλου.

Και ήταν προφανές ότι ένα λάθος ή μια ατομική ενέργεια θα ήταν τα μόνα που θα μπορούσαν να σπάσουν το γόρδιο δεσμό μπροστά από τα δύο τέρματα.

Θα το έκανε ο Πανιώνιος, που ήταν καλύτερος στο τελευταίο 20λεπτο του ματς; Ή ο Παναιτωλικός που ήταν σαφέστατα πιο επικίνδυνος για 70 λεπτά και είχε και δύο δοκάρια πριν καν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά αγώνα στη Νέα Σμύρνη;

Εντέλει, έγινε συνδυαστικά εκείνο που χρειαζόταν για να μπει γκολ. Ένα λάθος ενός εκ των κορυφαίων του Πανιώνιου έστησε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αντμίρ Μπαΐροβιτς στο παραθυράκι του Κότνικ έφερε το γκολ της πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους στο 116’.

Απέμεναν τέσσερα λεπτά για τη λήξη και της παράτασης και θα ήταν ένα απίθανο σενάριο για τον Πανιώνιο να πάρει την πρόκριση. Απίθανο είπαμε;

Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και είχαν ενάμιση λεπτό στη διάθεσή τους για την ανατροπή. Όσα δεν φέρνει η ώρα, φέρνει μια στιγμή, αλλά είπαμε…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top