«Φημολογία ότι ο Ραούλ Μπράβο διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς»

«Φημολογία ότι ο Ραούλ Μπράβο διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς»

Μια αναπάντεχη διάσταση του θέματος της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δίνουν ΜΜΕ στη Σερβία.

Δημοσίευμα της «Telegraf» (που στη συνέχεια αναπαράχθηκε) επικαλείται ανεπίσημες πηγές από την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες οι πυροβολισμοί εναντίον του παλαίμαχου Σέρβου επιθετικού έγιναν κατόπιν εντολής του Ραούλ Μπράβο.

Κατά την εκδοχή που αναφέρεται, ο Κοβάσεβιτς έδωσε πληροφορίες για τη δράση του πρώην συμπαίκτη του (ο οποίος είναι γνωστό ότι συνελήφθη ως εγκέφαλος οργάνωσης που έστηνε ματς) σε κάποιον Ισπανό, χωρίς να γνωρίζει ότι θα μπορούσε να τον βάλει σε μπελάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια φημολογία, ο Μπράβο ήταν εκείνος που διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, με το δημοσίευμα να επισημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να πιστέψει στον Ολυμπιακό, καθώς είχαν εξαιρετικές σχέσεις όταν ήταν συμπαίκτες.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE