ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΖΗΤΗΣΕ on air βετεράνος ΑΠΟΕΛίστας από τον κόσμο και τι λείπει από την ομάδα – «Του Πετρίδη θα πρέπει να…»

Τι ΖΗΤΗΣΕ on air βετεράνος ΑΠΟΕΛίστας από τον κόσμο και τι λείπει από την ομάδα – «Του Πετρίδη θα πρέπει να…»

Το απόγευμα της Πέμπτης (16-01-2020) στην εκπομπή «Derby» του ραδιοφωνικού σταθμού «Πολίτης 107.6» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς.

Ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας ψυχραιμία και ωριμότητα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και τα όλα λέγονται μετά και το χθεσινό παιχνίδι, τις δηλώσεις Βούρου, καθώς και την κριτική που δέχεται η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Για τις ευθύνες που υπάρχουν με αφορμή τις τοποθετήσεις Πραξιτέλη Βούρου, ο Νίκος Παντζιαράς επισήμανε «Είναι λυπηρό αλλά κάτι συμβαίνει στην ομάδα. Η κρίση πιάνει μια μικρή μερίδα ποδοσφαιριστών. Δεν πιστεύω πως ευθύνονται όλοι καθώς υπάρχουν παιδιά με φιλότιμο, που θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Ειδικά ο τωρινός προπονητής δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί».

Παρατήρησε δε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποκτήσει έναν ποιοτικό επιτελικό μέσο, ενώ τόνισε ότι είναι η εμφανής η απουσία του Νούνο Μοράις στο φετινό ρόστερ.

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα βρει τους τρόπους για να ανακάμψει η ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο: «Πρέπει να του στήσουμε άγαλμα για τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ!».

Τέλος, τόνισε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους γαλαζοκίτρινους όταν αυτoί αποκτήσουν τη δυναμική που τους λείπει.

Διαβάστε επίσης: 

Ο απόηχος καλά κρατεί μετά και τις… ΑΙΧΜΕΣ – Θα πιάσουν τόπο στον «Αρχάγγελο»;

Λείπει ένας Μοράϊς από τα αποδυτήρια…

«ΔΕΜΕΝΑ» τα ΧΕΡΙΑ του Πρόδρομου – Που ΠΟΝΤΑΡΕΙ τώρα

Πως έγινε ΕΤΣΙ ο Ντε Βινσέντι…

ΑΤΑΚΑ Κόρε με… νόημα για τους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ!

Βούρος: «Θα πω κάποια πράγματα που ίσως δεν αρέσουν»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top