ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αυτοκτόνησε» η Ίντερ – Τι έγινε στα άλλα παιχνίδια

«Αυτοκτόνησε» η Ίντερ – Τι έγινε στα άλλα παιχνίδια

Αν και προηγήθηκε προς το τέλος, η Ιντερ ισοφαρίστηκε από την μαχητική, Λέτσε, στο Via del Mare και με το 1-1 έμεινε κάτω από την Γιουβέντους έχοντας αγώνα περισσότερο.

Πλήγμα στα όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπέστη η ομάδα του Αντόνιο Κόντε η οποία είχε το σκορ που ήθελε στα χέρια της, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει και πλέον μπορεί να βρεθεί στο -4 από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους. Για την Λέτσε, αυτό ήταν το 10ο εντός έδρας ματς φέτος και παρότι δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει καμία, το 1-1 ήταν σαν νίκη στη σκληρή μάχη που δίνει για την παραμονή.

Στο 8′ ο Μανκόζου για τους γηπεδούχους έχασε τρελή ευκαιρία και στη συνέχεια ο Ντονάτι οριακά δεν αποβλήθηκε για πάτημα στον Μπαρέλα. Η Ιντερ έφτασε κοντά στο γκολ με το curler του Μπρόζοβιτς που πήγε στο δοκάρι και στο φινάλε του πρώτου μέρους η απόφαση για πέναλτι σε βάρος των Nerazzurri για χέρι του Σένσι, ανακλήθηκε μέσω VAR.

Στην επανάληψη η Ιντερ πίεσε για το γκολ, βομβάρδισε με σέντρες την περιοχή του Γκάμπριελ και με μία από αυτές στο 70′ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του πιτσιρικά σέντερ-μπακ, Μπαστόνι. Δυστυχώς όμως για τους fans των Μιλανέζων, για ακόμα μια φορά φέτος η ομάδα τους δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς στο 77′ έπειτα από γύρισμα από αριστερά, ο Μανκόζου, ο μόνος παίκτης στην καρδιά της άμυνας της Ιντερ, έκανε το 1-1, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος.

*Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, υπήρξαν δύο ακόμα ισοπαλίες. Η Κάλιαρι, έπειτα από 4 σερί ήττες κατάφερε να πάρει βαθμό στην Μπρέσια, καθώς αν και προηγήθηκε, χρειάστηκε στο τέλος να ισοφαρίσει σε 2-2 (δύο γκολ ο Ζοάο Πέδρο). Στο Renato dall’ Ara η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Μπάνι στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ο ίδιος αποβλήθηκε και έτσι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φάμπιο Μπορίνι έγραψε το τελικό 1-1.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top