ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Συνελήφθη 68χρονος που βάλθηκε να στείλει πολίτες στον άλλο κόσμο

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Συνελήφθη 68χρονος που βάλθηκε να στείλει πολίτες στον άλλο κόσμο

Στην σύλληψη οδηγού για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, προχώρησε η Αστυνομία στην Δερύνεια.

Την Κυριακή 19/01 και ώρα 23:15 κατά την διάρκεια τροχονομικου ελέγχου στη Δερυνεια μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου  συνέλαβαν 68χρονο ευρωπαίο πολίτη μόνιμο κάτοικο Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου λόγω του ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε κατοικημένη περιοχή με υπερβολική ταχύτητα 95 χιλιόμετρα αντί 50 που είναι όριο.

 Περαιτέρω μετά που υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης  αφού το αποτέλεσμα ήταν 31μg% αντί 22 μg% που είναι το όριο.

Ο 68χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE