ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους τσάκωσαν με διαρρηκτικά εργαλεία – Είχε μαζί του παρέα ανήλικο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους τσάκωσαν με διαρρηκτικά εργαλεία – Είχε μαζί του παρέα ανήλικο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 16 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 21/01, στη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.15π.μ., μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία στη Λευκωσία, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 32χρονος και ο 16χρονος.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE