ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας η άτυχη Ραφαέλλα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας η άτυχη Ραφαέλλα

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας για το νέο τροχαίο δυστύχημα, η 25χρονη Ραφαέλλα Παττίχη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 4.20 την Τρίτη 21/01 το απόγευμα στο δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου, κόστισε την ζωή της Ραφαέλλας Παττίχη 25 χρόνων απο το Αυγόρου.

Η άτυχη κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Αυγόρου προς Λιοπέτρι όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας και ανατράπηκε σε χωράφι.

Η 25χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Παττίχη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE