Σφράγισε και τυπικά την πρόκριση για την οκτάδα η ΑΕΚ σε ματς… ΑΓΓΑΡΕΙΑ!

Σφράγισε και τυπικά την πρόκριση για την οκτάδα η ΑΕΚ σε ματς… ΑΓΓΑΡΕΙΑ!

Σε ένα ματς… αγγαρεία και χωρίς να πατήσει «γκάζι», η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε στο «Αμμόχωστος» της Καρμιώτισσας με 0-1 και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση της στους «8» του κυπέλλου, αφού είχε κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς στην «Αρένα».

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για την ΑΕΚ που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, σημείωσε ο νεαρός Κωνσταντίνου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

87΄ Σουτ από τον Ράσπα, η μπάλα άουτ.

84΄ Σουτ από τον Θωμά, αποκρούει ο Καϊρίνος.

79΄ Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ με τον Ράσπα, ο Καϊρίνος του είπε «όχι».

78΄ Άστοχο σουτ από τον Αναστασίου.

59΄ Σουτ από τον Ρομό, μπλοκάρει ο Χριστοδούλου.

56΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον νεαρό Κωνσταντίνου που ανοίγει το σκορ (0-1).

55΄ Σουτ από τον Αναστασίου, διώχνει σε κόρνερ ο Καϊρίνος.

49΄ Σουτ από τον Τρουγιόλς, εντυπωσιακή επέμβαση από τον Καϊρίνο.

23΄ Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ που πέτυχε ο νεαρός Κωνσταντίνου, για χέρι του σκόρερ. Σωστή η απόφαση του διαιτητή, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ριπλέι.

8΄ Σουτ από τον Ιωάννου, μπλοκάρει ο Καϊρίνος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66΄ Χρίστου / 35΄ Φιόλιτς.

Καρμιώτισσα (Μιχαήλ): Καϊρίνος, Πάρπας (81΄ Κυριάκου), Σάββα, Χρίστου, Στυλιανού, Χριστοφή, Πιερή, Νεοφύτου, Ρομό, Σάσι (65΄ Σταύρου), Παπαμιχαήλ.

ΑΕΚ Λάρνακας (Χαραλάμπους): Χριστοδούλου, Τάντι, Τρουγιόλς (82΄ Στεφάνου), Ιωάννου, Μ. Γκονζάλες, Άμπραχαμ (60΄ Θωμά), Αναστασίου, Κωνσταντίνου, Ράσπας, Φιόλιτς (72΄ Γκαλαϊτζής), Τέτε.

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Κανάρης Σάββας
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της επίσκεψης της κας Ολγκίν στην Κύπρο φτάνει να υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση και την άλλη πλευρά, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE