ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρχ.Αστυνομίας: Η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία

Αρχ.Αστυνομίας: Η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Cyprus Integrity Forum - Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας.

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/1) στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Κύπρου Μιχαηλίδη και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Cyprus Integrity Forum - Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας», κ. Μάριου Σκανδάλη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, στελέχη του Cyprus Integrity Forum και Αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και η ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Cyprus Integrity Forum.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Μιχαηλίδης, τόνισε ότι η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία και ότι είμαστε πρόθυμοι να καταβάλουμε συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, προς επίτευξη του σκοπού αυτού.

Με τη σειρά του, ο κ. Σκανδάλης, αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό Αστυνομίας για την ήδη υπάρχουσα συνεργασία του Οργανισμού με την Αστυνομία, εξέφρασε την πεποίθηση για περαιτέρω αναβάθμισή της, μεταξύ άλλων και στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top