ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ τοποθέτηση Πετρίδη για το… «ΚΑΥΤΟ» θέμα Ζαχίντ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ τοποθέτηση Πετρίδη για το… «ΚΑΥΤΟ» θέμα Ζαχίντ

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τοποθετήθηκε στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, για την εσωτερική υπόθεση που… «καίει» τον Παναθηναϊκό μέσα στην «καρδιά» του χειμώνα και δεν είναι άλλη από αυτήν του Ζαχίντ!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Από Γενάρη καλοκαίρι» το τελευταίο σλόγκαν του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έπειτα από τις άμεσες προσθήκες των Ανουάρ, Νάγκι και Αγιούμπ στο ρόστερ του «τριφυλλιού», συγχρόνως άνοιξε και το…χορό των καλοκαιρινών μεταγραφών με τον Καρλίτος να προβάρει τη φανέλα των «πρασίνων».

Ωστόσο, εκτός από την μετάγγιση νέου αίματος, υπάρχουν κι οι εσωτερικές υποθέσεις.

Και μία εξ αυτών και «καυτή» είναι και… ζεματάει.

Ας είναι καλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις (19 συμμετοχές – 3 γκολ – 5 ασίστ) του δανεικού Γκίας Ζαχίντ.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έχει εξελιχθεί όχι απλά σε ένα από τα πολυτιμότερα γρανάζια της μηχανής του Γιώργου Δώνη, αλλά σε παίκτη – βαρόμετρο του φετινού Παναθηναϊκού.

Κι είναι λογικό άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο να σκέφτονται πρόωρα εκείνη την καλοκαιρινή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου ποδοσφαιριστή για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ρήτρα που κάθε άλλο παρά…παίξε- γέλασε είναι από την στιγμή που κυμαίνεται στο 1,8 εκατ. ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Ρόκα είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεται από τώρα τα παζάρια με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στην απόπειρα που θα γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού να «δέσει» τον Νορβηγό άσο στο Κορωπί.

Μια φορά, μέχρι και σήμερα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν έχει ενοχλήσει τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχει ανοίξει την κουβέντα των συζητήσεων με φόντο την καλοκαιρινή ρήτρα του Ζαχίντ και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά ο καθ΄ύλην αρμόδιος από πλευράς ΑΠΟΕΛ που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του συλλόγου.

«Δεν υπάρχει καμία πρόωρη επαφή μέχρι και σήμερα με τον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ και το θέμα της καλοκαιρινής ρήτρας του», ξεκαθάρισε μιλώντας στο SDNA o ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης.

Να θυμίσουμε πως το αφεντικό του ΑΠΟΕΛ διατηρεί ιδιαίτερη αδυναμία στον Ζαχίντ και παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του «τριφυλλιού», με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top