ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δύο ημίχρονα, ο Ντε Βινσέντι και ο Τάμαρι…

Τα δύο ημίχρονα, ο Ντε Βινσέντι και ο Τάμαρι…

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες και στο γκολ κόντρα στη Δόξα (3-0), έπειτα από τρεις αγώνα, αλλά, έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Ωραίο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία, υπομονή, αυτοματισμοί. Αυτή ήταν η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος, στο οποίο κατάφερε και σκόραρε τα 3 γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Εντελώς αντίθετη η παρουσία των γαλαζοκιτρίνων στην επανάληψη, και αυτό το… «μαρτυρά» (και) το ότι δεν πέτυχαν γκολ. Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν το τόνισε πως δεν ήταν καθόλου καλή η ομάδα του στο β’ μέρος και πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα, αλλά μπορεί να κτίσει στα πρώτα 45 λεπτά, στα οποία ήταν εξαιρετικοί οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο Νορβηγός, ωστόσο, μπορεί να… χαίρεται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Κόρε, πίστεψε από την πρώτη στιγμή τον Αργεντινό, τον έβαλε βασικό και στα έξι παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων και βλέπει ότι ο ποδοσφαιριστής, αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του.

Είναι αλήθεια, πως ο Ντε Βινσέντι, πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, παρόλα αυτά, δείχνει πως επέστρεψε και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Η ποιότητα του, είναι αδιαμφισβήτητη και αν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Για αυτό, άλλωστε, τον πίστεψε ο Νορβηγός και πλέον το σημαντικό, είναι ο αρχηγός της ομάδας, να έχει συνέχεια.

Ένα αρνητικό για τους γαλαζοκιτρίνους, είναι ο τραυματισμός του Τάμαρι και το πόσο θα μείνει εκτός. Το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν ο Ιορδανός περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, τη Δευτέρα (27/1). Μπορεί ο Μούσα, να μην διανύει και την καλύτερη του περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, δεν θέλει κανείς στο στρατόπεδο της ομάδας, να σκέφτεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό ο Ιορδανός εκτός δράσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top