Μίλησε ανοιχτά ο Έλληνας τραγουδιστής: «Δυστυχώς χωρίζουμε…» VIDEO

Μίλησε ανοιχτά ο Έλληνας τραγουδιστής: «Δυστυχώς χωρίζουμε…» VIDEO

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαίωσε πως χωρίζει με τη Φωτεινή Ψυχίδου και ότι αν περνούσε από το χέρι του θα έδινε ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα το ήθελα εννοείται. Είμαι πολύ της οικογένειας και θα ήθελα να έχω μια αγαπημένη οικογένεια με πολλά κουτσούβελα. Δυστυχώς στην εποχή μας είναι εύκολο να χωρίσεις, δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν κάποια παιδιά από πίσω τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε και εγώ ότι και αν χρειαστεί η Φωτεινή έχω τρέξει πρώτους από όλους.

Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα που είχαν συμβεί κάποιες κόντρες και κάποιες γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ θα ήθελα να δώσω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη ευκαιρία στη σχέση μας. Όσο και να το θέλει ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι τώρα κάποιες ημέρες δεν θα ξυπνάω μαζί του. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ελλάδα - «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

ΠτΔ από την Ελλάδα - «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

Αθήνα και Λευκωσία ενώνονται από κοινές επιδιώξεις και στόχους για απελευθέρωση της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.