ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φέτος, κάτι πάει λάθος…

Φέτος, κάτι πάει λάθος…

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε τη δεύτερη του ήττα από τον Απόλλωνα, στη ρεβάνς του κυπέλλου, και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Είναι αλήθεια, πως η ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ήταν καλύτερη μέχρι το 25ο λεπτό που δέχτηκε το τέρμα από τον Φώτη Παπουλή. Ωστόσο, μετά το γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Είχε δρόμο μπροστά της αλλά και πάλι, δεν κατάφερε να κάνει το αξιόλογο.

Φέτος, κάτι πάει λάθος στους γαλαζοκιτρίνους, ειδικά όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ και όχι μόνο. Όχι μόνο από τον καιρό που ήρθε ο Νορβηγός, αλλά καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι στιγμής. Αυτό γίνεται διότι, πέφτει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, και τούτο είναι που προσπαθεί να δουλέψει ο Κόρε. Αυτός πλέον είναι ο νούμερο ένας στόχος της ομάδας, στις προπονήσεις. Να αντιδρά, όταν θα χάνει στην εκάστοτε αναμέτρηση.

Έκανε και λάθος ο Τιμόθεος Χριστοφή στο πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ντε Bινσέντι στο 7′, και ίσως να άλλαξε την ιστορία του παιχνιδιού, αφού άλλη δυναμική θα είχαν οι γαλαζοκίτρινοι αν ισοφάριζαν το σκορ του πρώτου αγώνα πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, ο ΑΠΟΕΛ για άλλη μια φορά φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά να διορθωθούν στην ομάδα του Κόρε, και είναι ώρα για ανασύνταξη, συσπείρωση και αντεπίθεση.

Τέλος, φάνηκε για άλλη μια φορά, η απουσία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, που δέχτηκε μεγάλο πλήγμα από την κάρτα φιλάθλου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top