ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίσσας: «Οι λεπτομέρειες, μας στέρησαν το βαθμολογικό όφελος»

Κίσσας: «Οι λεπτομέρειες, μας στέρησαν το βαθμολογικό όφελος»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τάσος Κίσσας.

Αναλυτικά:

»Σαφώς και οι λεπτομέρειες, μας έχουν στερήσει το βαθμολογικό όφελος. Νομίζω όμως ότι με την εμφάνισή μας, δείξαμε συνέπεια και την καλή αγωνιστική παρουσία που έχουμε το τελευταίο διάστημα.

Δεν ήρθαμε εδώ σήμερα για να κλειστούμε και να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, όμως κάποιες προσωπικές αδράνειες, δεν μας άφησαν να φύγουμε με κέρδος από το ΓΣΠ».

Για το πως νιώθει όταν αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ και αν συνήθισε αυτή τη διαδικασία είπε:

«‘Η ζωή όπως και το ποδόσφαιρο προχωρά. Καλώς ή κακώς, οι δρόμοι ενός ποδοσφαιριστή με μία ομάδα χωρίζουν. Τώρα όμως, βρίσκομαι στη Νέα Σαλαμίνα και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Προσπαθώ με την παρουσία μου να βοηθώ την ομάδα κάθε εβδομάδα. Ευελπιστώ ότι θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, για να συνεχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπει ψηλά».

Για το αν η Νέα Σαλαμίνα έχει ξεκάθαρο στόχο την πρώτη εξάδα, ανέφερε:

«Από την στιγμή που είμαστε εκεί, θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν διεκδικούμε είσοδο στην πρώτη εξάδα. Σαφώς και τη διεκδικούμε. Έχουν μείνει μόνο λίγα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε όλους τους πόντους και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος του Β΄ γύρου, το ταμείο θα είναι γεμάτο από τη μεριά μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top