ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Ψιχάλες και χιονόνερο στο μενού της εβδομάδας

Τμ. Μετεωρολογίας: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Ψιχάλες και χιονόνερο στο μενού της εβδομάδας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ από το βράδυ της Τρίτης 04/02, χαµηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 03/02, αρχικά θα υπάρχουν περίοδοι µε ηλιοφάνεια και περίοδοι µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που αργότερα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια και πιθανό παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

 Την Τρίτη 04/02 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος µε λίγες, ελαφρές κυρίως, βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη 05/02 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, καθώς και παροδικό χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέµπτη 06/02, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, ενώ παροδικά αναµένεται να πνέουν και πολύ ισχυροί άνεµοι. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τετάρτη, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ την Πέµπτη θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 69 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top