Περιμένουν να «ΜΙΛΗΣΕΙ» ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ…

Περιμένουν να «ΜΙΛΗΣΕΙ» ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ…

Βγήκε ξανά στον αφρό η ΑΕΛ, ντουμπλάροντας τις νίκες πάνω στον Απόλλωνα. 

Από τα ενδότερα της ομάδας, δήλωναν χθες βράδυ για τη μεγάλη πίεση που είχαν, κατά το τελευταίο 48ωρο πριν το ματς.

Εννοούσαν φυσικά την αντίδραση που προκλήθηκε στις τάξεις του κόσμου, ύστερα από την απόφαση του προέδρου Σοφοκλέους να πουλήσει τον Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ.

Οι περισσότεροι διαφώνησαν με τη χρονική στιγμή που… «έστειλε» στον Αρχάγγελο τον 22χρονο διεθνή αριστερό μπακ, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, να φορτωθούν επιπρόσθετη πίεση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.

Είναι αυτονόητο, ότι τα εύσημα πάνε στον Κέρκεζ και στους συνεργάτες του, για το ότι κράτησαν τους παίχτες προσηλωμένους στη… δουλειά τους στο γήπεδο.

Τα επόμενα 24ωρα περιμένουν ότι θα «μιλήσει» κι ο πρόεδρος επί του οικονομικού ζητήματος.

Μαθαίνοντας από τα ΜΜΕ, ότι εισέπραξαν την πρώτη δόση (100 χιλιάδες ευρώ) από τον ΑΠΟΕΛ για τον Γουίλερ, αναμένουν ότι θα εισπράξουν κι αυτοί ένα μηνιάτικο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE