Ατάκα για ΔΥΟ Κύπριους στις ομάδες: «Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο»

Ατάκα για ΔΥΟ Κύπριους στις ομάδες: «Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο»

Από όσα δήλωσε στην εκπομπή Capital Sports o Στιβ Κωνσταντινίδης ξεχώρισε και η ατάκα του για τους Κύπριους παίκτες.

Όπως ανέφερε ο Αγγλοκύπριος προπονητής, θα έπρεπε πάντα να παίζουν τουλάχιστον δύο Κύπριοι και όχι να υπάρχει πρόστιμο αλλά να αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες.

Αναλυτικά:

«Περίμενα πρόταση συνεργασίας από την ΚΟΠ για την Εθνική. Είχα μια συνάντηση με Κούμα αλλά μέχρι εκεί. Δεν βγάζουμε πολλούς παίκτες εδώ, κάτι πάει λάθος στις ακαδημίες. Είναι λάθος που δεν παίζουν δύο Κύπριοι σε κάθε ματς. Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική με τον Βάλεμ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE