ΚΥΠΡΟΣ

Τεράστιο προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ! (Φωτογραφίες)

Τεράστιο προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ! (Φωτογραφίες)

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια και πήρε τη νίκη με 3-0. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Λάνιγκ, Ρίισε και Ντε Βινσέντι ήταν οι σκόρερ για τους τυπικά γηπεδούχους. Οι παίκτες του ΑΠΟΕλ κατέθεσαν λουλούδια στη Νότια κερκίδα, στη μνήμη του Ηλία που έχασε τη ζωή του.

- Ο Βινίσιους πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από τέσσερις μήνες ενώ ο κόσμος στις κερκίδες ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

- Κατώτερη των περιστάσεων η Ομόνοια, δεν αντέδρασε στα γκολ που δέχθηκε και παρά το ότι προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη, γνώρισε βαριά ήττα.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του, με τον Σέρινταν να είναι ορεξάτος και να δίνει βοήθειες στους συμπαίκτες του.

Η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ καρποφόρησε στο 36ο λεπτό με τον Λάνιγκ να κάνει την προβολή μετά από γύρισμα του Τζιμπούρ. Προτού προλάβουν να αντιδράσουν οι παίκτες του Καϊάφα, ήρθε και δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίισε τρία λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια πίεσε, δεν βρήκε όμως χώρους και ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε και τρίτο γκολ με ένα πανέμορφο τρόπο με τον Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα πάνω από τον Γιωργαλλίδη και το πανηγύρισε έντονα.

Η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 3-0 και να παίρνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

- Υπήρξε ένταση στο ματς, λεκτική μονομαχία Φινκ - Καϊάφα, προσωρινή διακοπή για καπνογόνα αλλά και αρκετές διακοπές από δυνατά φάουλ. Υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία Σκαπούλλη, αν και η νίκη του ΑΠΟΕΛ είναι απόλυτα δίκαιη.

- Καρλάο και Ντε Βινσέντι δέχθηκαν κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσαν δύο και θα απουσιάζουν στον επαναληπτικό αγώνα με την Ομόνοια.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Καρλάο (46'Κακά), Αμορίν, Μοράις, Λάνινγκ, Αλέξανδρου, Ντε Βινσέντι (85'Βινίσιους), Σιέρινταν, Τζιμπούρ (73'Αλωνεύτης).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτζε (61'Δημητρίου), Μαργκάσα, Ρούνιε, Γκουλόν, Λεάντρο, Οικονομίδης, Ασίς, Κιρμ (61'Φοφανά), Σκέμπρι, Ποτέ (46'Γκαρσία).

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top