ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι φαβορί για την… απόκτηση του ΜΕΣΙ! Η ρήτρα αποδέσμευσης και ο μισθός

Η Μάντσεστερ Σίτι φαβορί για την… απόκτηση του ΜΕΣΙ! Η ρήτρα αποδέσμευσης και ο μισθός

Η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί τα όσα γίνονται στην Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι και θεωρούν ότι είναι το φαβορί για να τον αποκτήσουν. Η ρήτρα και ο μισθός.

Ο legend των Καταλανών ήρθε σε δημόσια ρήξη με τον τεχνικό διευθυντή, Ερίκ Αμπιντάλ, κάτι το οποίο έχει ανοίξει την κουβέντα και ίσως την πόρτα της αποχώρησης από το Camp Nou.

Την ίδια στιγμή, στα γραφεία των Πολιτών, υπάρχει η σιγουριά για το ότι το club είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον Μέσι, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με κάμποσους ανθρώπους του συλλόγου, όπως είναι ο τεχνικός, Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και οι διευθυντές, Φεράν Σοριάνο και Τσίκι Μπεγκίρισταϊν.

Η ρήτρα αποδέσμευσης
Το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με τον αριστεροπόδαρο μάγο, δίνει στην Σίτι λόγο για να ελπίζει για το αδιανόητο, ενώ υπάρχουν και άλλα facts που επιτρέπουν στους πρωταθλητές Αγγλίας να ονειρεύονται. Πρόσφατα, ο πρόεδρος των Blaugrana, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκάλυψε ότι ο Μέσι έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα η οποία του δίνει τη δυνατότητα να αποδεσμευτεί στο φινάλε κάθε σεζόν χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ.

Ο μισθός
Η Σίτι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θελήσει να ταρακουνήσει τον πλανήτη, θα πρέπει πρώτα να σπάσει τον κουμπαρά και να δεσμεύσει χρήματα που θα έπαιρνε στο μέλλον αφού ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, έχει μισθό περίπου 65 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το club του Μάντσεστερ έχει ξοδέψει 1.5 δισ. για μεταγραφές την τελευταία 10ετία, οπότε, λογικά μιλώντας, δεν θα έχει θέμα να ρίξει ρευστό αν είναι να αποκτήσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες ever.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top