ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τορναρίτης για όλους και για όλα με… επικές ατάκες – «Θα τους γελάσει πάλι ο ‘Μανιταράς'»!

Τορναρίτης για όλους και για όλα με… επικές ατάκες – «Θα τους γελάσει πάλι ο ‘Μανιταράς'»!

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, ρίχνοντας και ορισμένες… επικές ατάκες.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης: «Κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ, κερδίσαμε την Ανόρθωση, φέραμε ισοπαλία με την Ομόνοια, φέραμε δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ, δεν χάσαμε από την ΑΕΛ και αυτή η ομάδα παλεύει για να αποφύγει τη διαβάθμιση. Έχουμε ρεκόρ ατυχίας φέτος».

Για τη διαιτησία: «Έχουν γίνει πολλά λάθη φέτος και αποφασίσαμε σε πρώτο στάδιο να έρθουν ξένοι διαιτητές».

Για τις εκπλήξεις που έγιναν στη 19η αγωνιστική: «Αν έκαμνε κουπόνι κάποιος με αυτές τις πέντε ομάδες, το ένα ευρώ θα γινόταν ίσως και 2500».

Για τον Ζαχαρίου: «Ακούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, αλλά και από τη Δανία, μακάρι να έρθει κάτι».

Για τα οικονομικά του Ολυμπιακού: «Υπάρχει ακόμη ένα άτομο που βοηθά, τα υπόλοιπα τα τρέχω εγώ. Αν μείνουμε στην κατηγορία, θα κάνουμε ομάδα του χρόνου για να διεκδικήσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Τώρα είναι πληρωμένα τα πάντα».

Για τη «μάχη» του τίτλου: «Έχασε το ΑΠΟΕΛ, έχει προβλήματα. Ίσως όμως πάλι να τους γελάσει ο «Μανιταράς» αν αλλάξει τον προπονητή, που θα τον αλλάξει και θα τους γελάσει πάλι. Άρχισε πλέον να παίζει ρολό και η πίεση και δεν υπάρχει εμπειρία στις άλλες ομάδες σε αυτό το κομμάτι, αφού δεν έχουν το κοκκαλούι που έχει ο Μανιταράς. Αν τους κάμει ο Πρόδρομος κανένα σιαολίν και φέρει κανένα καλό προπονητή, θα αρχίσουν κάποιοι παίκτες να μεταλλάσσονται».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Πάω στο γήπεδο και το απολαμβάνω, αφού δεν υπάρχουν φασαρίες και δεν με βρίζουν».

Για τις αντιδράσεις της Ομόνοιας: «Όσο δίκαιο και να έχει με τη διαιτησία, άμα δεν μπορείς να κερδίσεις τον Εθνικό 11 με 11 τι να πω».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Ο Πάμπος είναι ο καλύτερος Κύπριος προπονητής. Ένας ποδοσφαιριστής στα χέρια του Πάμπου μεταμορφώνεται. Είμαι λίγο λυπημένος, γιατί είχαμε τεράστιες ατυχίες με το ρόστερ. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν πρωταγωνιστές και αν παίρναμε λίγο πιο σοβαρά τη χρονιά, θα είχαμε πολύ καλύτερη πορεία. Πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση, έκανα στους ποδοσφαιριστές μία ομιλία 45 λεπτών».

Για την εισήγηση της Ομόνοιας, για αρχιδιαιτητή τον Τράττο: «Για μένα δεν μου φάνηκε άσχημο, αφού οποιαδήποτε αλλαγή θα ήταν καλή. Μας έδωσαν εκεί στη Συνέλευση κάποιες ελπίδες και θα περιμένουμε να δούμε»

Για τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο: «Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 30 χρόνια και παντού. Παλιά ήταν μια φίζα ξιδάτα, μετά μια πίττα σουβλάκια, όταν όμως υπάρχει το χρήμα, υπάρχει και βρωμιά».

Για τους φακέλους της UEFA: «Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε. Είναι κάποιες εταιρείες που εδρεύουν στην Κίνα και είναι τεράστιο λάθος της ΚΟΠ, να δέχεται τις εκθέσεις της UEFA χωρίς να ελέγχει τα πράγματα. Είναι φάουλ αυτό που γίνεται».

Για τις δηλώσεις Παπασταύρου: «Αν ξέρει ποιοι κανονίζουν και πουλούν πρωταθλήματα και κύπελλα, να μου πει ονόματα κι ενδιαφέρομαι» (σσ. γέλια)!

Για τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι η πελλάρα μου τα βιντεάκια. Βάζω τους αποφθέγματα του Άινσταϊν και πιάνω 30 likes. Λαλώ τους για κατσέλλες και τράουλλους και σπάζουμε ρεκόρ».

Για την ποιότητα των παραγόντων των ομάδων: «Κατά 90% είμαστε ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top