ΠΑΦΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ: Έκλεβαν καταστήματα και είχαν μαζί το τετράχρονο παιδάκι τους

ΠΑΦΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ: Έκλεβαν καταστήματα και είχαν μαζί το τετράχρονο παιδάκι τους

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ζεύγος από τη Γεωργία, ηλικίας 34 και 31 χρόνων συνελήφθησαν από την Αστυνομία, ως ύποπτοι για υπόθεση κλοπής από πολυκατάστημα στην Πάφο.

Το ζεύγος των Γεωργιανών ανακόπηκε από φρουρό ασφαλείας κατά την έξοδο τους από κατάστημα, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία και συγκεκριμένα είδη ένδυσης από δύο διαφορετικά καταστήματα.

Τα δυο πρόσωπα οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις οι δυο Γεωργιανοί είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν από τα ρούχα τον συναγερμό.

Το τετράχρονο παιδάκι τους που είχαν μαζί τους παραλήφθηκε από συγγενικό τους πρόσωπο σε συνεννόηση με το Γραφείο Ευημερίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE