Θέλει Κουτίνιο η Μάντσεστερ Σίτι

Θέλει Κουτίνιο η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Κουτίνιο από την Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror».

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Λίβερπουλ, στην οποία βρίσκεται από το 2013.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κουτίνιο ανανέωσε με την Λίβερπουλ τον περασμένο Φεβρουάριο με αυξημένες εβδομαδιαίες αποδοχές 96 χιλιάδων ευρώ. Ένα πόσο βέβαια που η Σίτι δεν δυσκολεύεται να καλύψει.

Γίνεται αναφορά πως το οικονομικό αντάλλαγμα που ετοιμάζει η Σίτι προς την Λίβερπουλ θα ξεπερνά τα 48 εκατομμύρια ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE