ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικηγόρος Παπαδάκη: Διέρρηξαν τρεις φορές το γραφείο του Ευρωβουλευτή – «Πρωτοσέλιδο ακόμα και στο Euronews»

Δικηγόρος Παπαδάκη: Διέρρηξαν τρεις φορές το γραφείο του Ευρωβουλευτή – «Πρωτοσέλιδο ακόμα και στο Euronews»

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο δικηγόρος του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, Φάνος Ανδρέου, ανάφερε πως κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 15/02 θα συναντηθούν με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, για να συζητήσουν όλα όσα τεκταίνονται τις τελευταίες μέρες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Κληθείς να σχολιάσει, αν οι χαρακτηρισμοί του πελάτη του, του κ. Παπαδάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «μια εγκληματική οργάνωση που συλλέγει στοιχεία με δόλιο τρόπο», είναι υπερβολική κατηγορία, ο κ. Ανδρέου, είπε πως δεν είναι υπερβολική και απεκάλυψε πως το γραφείο του κ. Παπαδάκη, το έχουν διαρρήξει τρεις φορές γεγονός που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Ο δικηγόρος του κ. Παπαδάκη, είπε πως η υπόθεση, με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή, θα προχωρήσει και θα απασχολήσει θεσμικά όργανα της ΕΕ, όπως τον οργανισμό OLAF.

Σχετικά με το βίντεο, το οποίο δείχνει μια συνεργάτη του κ. Παπαδάκη σε ένα γραφείο, ο κ. Ανδρέου διερωτήθηκε, «πως από αυτό το βίντεο, διαφαίνεται πως ο κ. Παπαδάκης καταχράστηκε ευρωπαϊκά κονδύλια;»  

Είπε επίσης πως, η ώρα που αναγράφεται στην οθόνη του κινητού από το οποίο τραβήχτηκε το βίντεο, δεν είναι ώρα εργασίας, και δεν είναι παράνομο να εργάζεται κάποιος εκτός του ωραρίου του. Επιπλέον, το γραφείο το οποίο φαίνεται στα πλάνα δεν είναι του κ. Παπαδάκη και η περίοδος κατά την οποία έγινε αυτή η συνάντηση, ήταν πριν ο κ. Παπαδάκης νοικιάσει ολόκληρο τον όροφο.

Ο Φάνος Ανδρέου έκανε λόγο για «πολλή λάσπη» από την πλευρά του Μαρίνου Σιζόπουλου και πως η υπόθεση μπορεί να γίνει πρωτοσέλιδο ακόμα και στο Euronews.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top