ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την τέλεια αρχή σε κρίσιμο σημείο – Το πλάνο του Ουζουνίδη για Απόλλων και ο… Τάμαρι

Για την τέλεια αρχή σε κρίσιμο σημείο – Το πλάνο του Ουζουνίδη για Απόλλων και ο… Τάμαρι

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, ο ΑΠΟΕΛ πάει σε ακόμη ένα ντέρμπι με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αφήσει πίσω του τα κακά αποτελέσματα.

Μετά την ισοπαλία με Ανόρθωση και την ήττα από την ΑΕΚ, οι γαλαζοκίτρινοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Απόλλωνα (17:00 – ΓΣΠ) σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ είναι στην τρίτη θέση με +3 από Απόλλωνα και -5 από την κορυφή καταλαβαίνει κανείς την κρισιμότητα του αγώνα και την σημασία μιας νίκης. Πόσο μάλλον σε μια αγωνιστική που και η Ομόνοια παίζει στο Τσίρειο με ΑΕΛ και η Ανόρθωση έχει βαρωσιώτικο ντέρμπι με Σαλαμίνα…

Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήρθε με στόχο τον τίτλο και πρώτιστο στόχο να βγάλει το καλύτερο από τους παίκτες του ενώ όπως επισήμανε δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα πρώτα στο ματς με τον Απόλλωνα και μετά θα δει την Βασιλεία.

Παράλληλα όμως ο Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα με τους Ιωάννου, Μάτιτς, Σιγκούρνταρσον, Εφραίμ, Σόουζα, Μιχαΐλοβιτς και Αλωνεύτης να είναι εκτός.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βούρο (δεξιά) και Γουίλερ (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μερκή-Σάβιτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Άλεφ, Γένσεν και λίγο πιο μπροστά τους τον Ντε Βινσέντι.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι οι Γιάκολις και Βιντιγκάλ εκτός και εάν δούμε τον Τάμαρι από την αρχή αφού ο Ιορδανός δεν αντιμετώπισε τελικά κάτι σοβαρό από τον τραυματισμό του στο ματς της περασμένης εβδομάδας με ΑΕΚ. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Πάβλοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top