ΑΓ. ΝΑΠΑ –ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πώς έγινε η μαφιόζικη δολοφονική επίθεση – Ο δράστης κρυβόταν σε ανθώνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ –ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πώς έγινε η μαφιόζικη δολοφονική επίθεση – Ο δράστης κρυβόταν σε ανθώνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η δολοφονική επίθεση σε καφετέρια στην οδό Κρύου Νερού στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02) ξύπνησε μνήμες των φρικτών εγκλημάτων που είχαν διαπραχθεί πριν από μερικά χρόνια στο τουριστικό θέρετρο (βλ. πενταπλό και τετραπλό φονικό).

Στο τετραπλό και στο πενταπλό φονικό έχασαν τη ζωή τους πρόσωπα που δεν ήταν στο στόχαστρο των εκτελεστών και των δολοφονικών επιθέσεων.

Η νέα εγκληματική ενέργεια διαπράχθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων, από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και μιας νεαρής κοπέλας από την Ελλάδα, που ήταν θαμώνες του καφεστιατορίου.

Στόχος του δράστη φαίνεται πως ήταν γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων της Αγ. Νάπας. Το πρόσωπο αυτό καθόταν σε διπλανό τραπέζι από το σημείο όπου καθόντουσαν τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν από τα πυρά.

Στο ίδιο τραπέζι με τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν κάθονταν ακόμα δύο, τα οποία όμως δεν έπαθαν τίποτε. Ο επιχειρηματίας είχε αποχωρήσει από την καφετέρια περίπου 20 λεπτά πριν ο δράστης ανοίξει πυρ. Γύρω στις 01:40.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα στο πρόσωπο, ήταν πεζός και φαίνεται πως κρυβόταν σε ανθώνα παρακείμενου υποστατικού.

Όταν άρχισε να υλοποιεί την φονική του επίθεση έριξε περίπου 25 πυροβολισμούς (από τη σκηνή παραλήφθηκαν 20 κάλυκες). Μετά την ρίψη των πυροβολισμών, ακολούθησαν σκηνές πανικού στην καφετέρια, με τους θαμώνες να προσπαθούν να κρυφτούν για να γλιτώσουν από τα πυρά.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός από δρόμο πίσω από την καφετέρια, κατευθύνθηκε προς το Μουσείο «Θάλασσα», πέταξε το καλάσνικοφ στην καταπακτή και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ανακριτές προσπαθούν να εξακριβώσουν μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης την οδό διαφυγής του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE