ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονος ο Μπεργκ μετά το ντέρμπι του Τσιρείου για τη διαιτησία – Όλα όσα δήλωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονος ο Μπεργκ μετά το ντέρμπι του Τσιρείου για τη διαιτησία – Όλα όσα δήλωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το 1-1 του Τσιρείου Σταδίου με την ΑΕΛ είπε τα εξής: 

«Παίξαμε ένα ματς οκέι. Ήμασταν άτυχοι, είχαμε ευκαιρίες όμως όλες οι μεγάλες αποφάσεις δεν ήταν με το μέρος μας σήμερα. Το γκολ της ΑΕΛ μπορεί να ήταν οφσάιντ, είχαμε πέναλτι, μπορούσε ένας παίκτης τους να δεχθεί κόκκινη για κτύπημα στον Ακιντόλα, έχω δει διαιτητές να δίνουν κόκκινη σε τέτοιες φάσεις. Μας ακυρώθηκαν δύο γκολ που δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα από εκεί που ήμουν. Δεν κάνω παράπονα αλλά μιλώ για τις αποφάσεις σε μεγάλες στιγμές. Σε μια άλλη μέρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ και να μην δεχθούμε κάποιο. Δεν είναι κριτική στον διαιτητή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν συμπαγείς, κάναμε καλές προσπάθειες, νιώθω απογοητευμένος για τους παίκτες μου που δεν κερδίσαμε».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε άλλες τελικές και γενικά η ομάδα έδειχνε ότι ανταποκρινόταν. Η φιλοσοφία μου είναι να κάνω αλλαγές όταν χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα, να αλλάξω την δυναμική, αλλά όσο εξελισσόταν ο αγώνας φαινόταν ότι θα πετυχαίναμε τους στόχους μας. Δεν έβλεπα κούραση στην ομάδα, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ματ, ο Τιάγκο ήταν καλύτερος από προηγουμένως, ο Έρικ ως δεκάρι ήταν αρκετά καλός, ο Ακιντόλα ήταν πολύ καλός και μπορούσε να κερδίσει πέναλτι και την αποβολή, ο Κούσουλος ήταν καλός αμυντικά, ο Βίτορ ήταν σταθερός, η άμυνα όλη καλή. Άρα δεν χρειαζόταν αλλαγή. Ο Μίκου, ο Ορτέγκα και ο Κακουλλής είναι ασφαλώς παίκτες που μπορούν να παίζουν όμως δεν φάνηκε να χρειαζόταν αλλαγή».

Διαβάστε επίσης: 

Αντέδρασε ο Κέρκεζ στις δηλώσεις Μπεργκ για διαιτησία: «Αγωνίστηκε Αγγλία, δεν παίζουμε μπαλέτο…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top