ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε θέση για την κάρτα φιλάθλου ο Χαμπουλλάς!

Πήρε θέση για την κάρτα φιλάθλου ο Χαμπουλλάς!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα», της Cytavision, και μεταξύ άλλων μίλησε για την κάρτα φιλάθλου.

Τι είπε: 

«Η απουσία της νεολαίας ή των «μαχητών» όπως κάποιοι θέλουν να τους πουν, με στεναχωρεί. Να ξεκαθαρίσω πως θα ήταν χαρά μας να τους έχουμε στη Νότια, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Δεν ακολούθησα την πεπατημένη άλλων προέδρων να χαϊδέψω αυτιά λέγοντας πως προσπαθούμε. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και δεν αλλάζει. Ως παλιός παράγοντας, έζησα πολλά γεγονότα και με τραυματισμούς. Οφείλω όποιο μέτρο λαμβάνει η πολιτεία για την πάταξη της βίας πρέπει να υπακούμε γιατί στη βία δε χωράνε εκπτώσεις. Αν κάποιοι θεωρούν τη νομοθεσία υπερβολική στο ποινικό κομμάτι, τότε να αλλάξει. Αν δεχθούμε πως η ταυτοποίηση είναι αποτρεπτικός παράγοντας για κάποιους να κάνουνε επεισόδια, τότε ναι να γίνονται. Είναι και αστείο τη σημερινή εποχή, που όλοι έχουμε 2-3 κάρτες για να ψωνίζουμε και ξέρουν και τι έχουμε στο ψυγείο, να μιλούμε για προσωπικά δεδομένα και αστειότητες. Φταίνε και τα ΜΜΕ, αλλά και παράγοντες των σωματείων. Κάνω έκκληση σε όλους όσοι δεν έβγαλαν την κάρτα για να ενισχύσουν την ομάδα να το πράξουν. Είτε τους αρέσει ο Χαμπουλλάς για πρόεδρος, είτε όχι. Ο Χαμπουλλάς είναι σημερινός. Η Ανόρθωση παντοτινή. Εγώ θέλω ακόμα και 8000 φιλάθλους να είναι στο γήπεδο υγιής και κάθε Κυριακή δίπλα στην ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top