ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Θέλουν να τους στείλουν Κακουργιοδικείο και να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης

ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Θέλουν να τους στείλουν Κακουργιοδικείο και να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης

Κρίσιμη θα είναι η Πέμπτη 20/2 για τον διαιτητή Αντρέα Κωνστατίνου και τον πρόεδρο σωματείου και ατζέντη ποδοσφαιριστών Δημήτρη Μασιά.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να καταχωρηθεί την Πέμπτη 20/2 υπόθεση στην οποία εμπλέκονται δύο άτομα, διαιτητής και πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου β κατηγορίας, ηλικίας 33 και 39 ετών αντίστοιχα και αφορά αδικήματα σχετικά με συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.