ΠΕΤΑΕΙ… ο Μολ – Τι θα πράξουν στον Απόλλωνα για τον άσο και πότε επιστρέφουν Μάρκοβιτς και Γκακπέ

ΠΕΤΑΕΙ… ο Μολ – Τι θα πράξουν στον Απόλλωνα για τον άσο και πότε επιστρέφουν Μάρκοβιτς και Γκακπέ

Μιλώντας στη Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, πριν την έναρξη του πρώτου προημιτελικού με τον Εθνικό Άχνας, αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λεμεσιανή ομάδα ανέφερε πρώτα για τον τερματοφύλακα, Μολ, ότι έχει υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και πως τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στην Ελβετία για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Παρατήρησε δε ότι δεν έχει παρθεί απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα μιας και υπολογίζεται ότι σε δύο μήνες περίπου ο Μολ θα είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.  Θα στηρίξουν όπως πρόσθεσε τους δύο τερματοφύλαστον κες, Δημητρίου και Βολοτινέν.

Για τους Μάρκοβιτς και Γκακπέ ανέφερε χαρακτηριστικά «Μάρκοβιτς και Γκακπέ σε τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμοι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE