LIKE ONLINE

Και όμως οι φωτογραφίες είναι από κυπριακή παραλία – Ατρόμητη ομάδα σέρφερ δάμασε τα κύματα αψηφώντας το κρύο

Και όμως οι φωτογραφίες είναι από κυπριακή παραλία – Ατρόμητη ομάδα σέρφερ δάμασε τα κύματα αψηφώντας  το κρύο

Τι και αν το σκηνικό ήταν σήμερα χειμωνιάτικο με έντονες, σε ορισμένες περιοχές, βροχοπτώσεις. 10 μελής ομάδα σέρφερ, βγήκε με τις σανίδες της και όρμησε στην παραλία του κόλπου Πισσουρίου για να απολαύσει τα κύματα.

Η συγκεκριμένη παραλία στο χωριό Πισσούρι, είναι ξακουστή μεταξύ άλλων, για τα απότομα ρεύματα και το άγριο κύμα της, στοιχεία τα οποία την καθιστούν  επικίνδυνη για ορισμένους.

Είναι όμως μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και για τους λάτρεις του serfing, αποτελεί ιδανικό προορισμό.

Στο χωριό Πισσούρι, κατοικεί μία μεγάλη μερίδα Βρετανών, οι οποίοι φαίνεται να παραμένουν παγερά αδιάφοροι για το κρύο και τολμούν να πάρουν τις σανίδες τους για να «ιππεύσουν» τα κύματα.

Μία διαφορετική και ίσως πιο ασυνήθιστη πρόταση για την Κύπρο, από τους τολμηρούς του είδους για τις αργίες του Πάσχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top