ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας - Εξαφανισμένος 31χρονος εδώ και μια εβδομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας - Εξαφανισμένος  31χρονος εδώ και μια εβδομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την κατοικία του στη Μουτταγιάκα, Λεμεσό, από το απόγευμα της 14ης Φεβρουαρίου, 2020, ο πιο κάτω εικονιζόμενος, Ahmed Zaidan,  31 χρόνων, από Συρία, κάτοικος Κύπρου.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.80μ., με κοντά, μαύρα μαλλιά και με τατουάζ στα δύο του χέρια. Κατά την αναχώρηση του από την κατοικία του, αυτός φορούσε άσπρες φόρμες.

H Αστυνομία Παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE