ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της κυπριακής καταγωγής γυναίκας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της κυπριακής καταγωγής γυναίκας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Στον αξονικό με κάταγμα μηριαίου οστού η 62χρονη που παρασύρθηκε απο μοτοσυκλετιστή.

Της Έλενας Τσιακούπη

Γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (23/2) διανομέας φαγητού παρέσυρε με την μοτοσυκλέτα, πεζή γυναίκα 62 ετών.

Η 62χρόνη με κυπριακή υπηκοότητα επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό.

Την ίδια ώρα ο διανομέας κατευθυνόταν προς τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου, παρασύροντας την γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με τους θεράποντές ιατρούς η γυναίκα κρίθηκε ότι έπρεπε να κάνει εξέταση με αξονικό, αφού διαφάνηκε ότι έχει κάταγμα μηριαίου οστού, ωστόσο σε 2 ώρες θα έχουν αποτελέσματα.

Η 62χρονη επανήλθε από την καταστολή και έχει πλέον τις αισθήσεις της. Παρ' όλα αυτά η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή ο αλλοδαπός οδηγός ντελίβερι, δεν έτρεχε και όπως διαφαίνεται δεν πρόκειται για βίαιη σύγκρουση.

Ο αλλοδαπός εργάζεται και διαμένει νόμιμα στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE