ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μας άφησε με το… ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ο Χάρης Λοϊζίδης!

Μας άφησε με το… ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ο Χάρης Λοϊζίδης!

Ήταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή χθες το απόγευμα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάρης Λοϊζίδης. 

Νωρίς το βράδυ, διάβασα τις τοποθετήσεις του. Ομολογώ, ότι με άφησε με το… στόμα ανοικτό, ειδικά ο τρόπος που σχολίασε το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας Confidencial. Ελάλησε ο κύριος, ότι οι Ισπανοί άκουσαν ένα κουτσομπολιό και το μετέδωσαν.

Ούτε πως κάποιοι άνθρωποι, κοπίασαν πολύ και έκαναν σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα.

Φαντάζομαι, τον σενιόρ Όλμο (τον δημοσιογράφο της εν λόγω εφημερίδας), όταν διαβάσει τις δηλώσεις ενός σημαντικού στελέχους της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Για να μην ξεχνιόμαστε, καλούμε τον κύριο Χάρη, να διαβάσει ξανά τις τοποθετήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου (ΕΔΩ) στο ΚΥΠΕ.

Με βάσει το δικό μου επίπεδο αντίληψης, είναι εμφανής η προσπάθεια του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, να υποβαθμίσει το ρεπορτάζ των Ισπανών.

Επιμένω πάντως, ότι κάποιοι ψηλά ιστάμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν δείχνουν να έχουν την κατάλληλη βούληση για καταπολέμηση των φαινομένων διαφθοράς.

Υ.Γ. Πολύ σοβαρό είναι και το θέμα που αποκάλυψαν προχθές οι Ισπανοί για την έρευνα που διεξάγουν τα τελευταία τρία χρόνια οι αρχές της χώρας, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από ατζέντηδες. Που συνδέει και τον Απόλλωνα με το δίκτυο μετακίνησης παιχτών, με τη διοίκηση των κυανολεύκων να λέει ότι δεν τους προκαλεί ανησυχία.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top