ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοποθέτηση Πέτσα για το ντέρμπι αιωνίων της Καθαρής Δευτέρας – «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, αλλά…»

Τοποθέτηση Πέτσα για το ντέρμπι αιωνίων της Καθαρής Δευτέρας – «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, αλλά…»

Ανάρτηση από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Κώστα Πέτσα, το απόγευμα της Παρασκευής (28-02-2020) για το προσεχές ντέρμπι αιωνίων απέναντι στον ΑΠΟΕΛ…

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε…

«Καλησπέρα φίλοι μου, Green Monday, το λέει και η μέρα, ΠΡΑΣΙΝΗ Δευτέρα, η μέρα της γιορτής μας, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας, της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ μας, του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ!
11 παιχνιδια πριν το τέρμα, όλα τα παιχνίδια ντέρμπι, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, δεν μας ενδιαφέρει η προϊστορία, μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας. Και αυτό το λέω με κάθε σοβαρότητα, κάθε παιχνίδι εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ, από τους παίχτες μας, από το πάθος και ψυχή που θα παραδώσουν στο γήπεδο!
Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι διαφορετική, δεν έχασε ντέρμπι (με τον Απόλλωνα μας κλέψανε), και τους έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ότι αυτό θα πράξουν και τώρα!
Φίλοι μου, παιχνίδια σαν και αυτά, ήταν ολόκληρη η ζωή μου. Ζέσταμα, μόνος, πριν να μπούμε στο γήπεδο, στην καταπακτή του Μακαρίου, από εκεί που έβγαιναν οι διαιτητές, για οόσους θυμούνται, έβλεπα και άκουγα τον παλμό του κόσμου, του ΛΑΟΥ, ήταν το αναβολικό μου, η ένεση μου, ρίγη συγκίνησης και περηφάνειας περιέβαλλαν την ψυχή και την καρδιά μου, εκείνη την ώρα ήμουν σίγουρος πλέον, η νίκη ήταν δική μας!
Η μισή Κύπρος θα ειναι στο γήπεδο τη Δευτέρα, το πνεύμα και η ψυχή όλου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ θα είναι εκεί, ενώ 2200 παρόντες θα φωνάζουν τόσο δυνατά που θα ακούγεται σε όλο το νησί!
Μάγκες, μας έχετε “κερδίσει”, μας έχετε δώσει πίσω τη χαμένη περηφάνεια μας, έχετε μετατρέψει τα παιδιά και τα εγγόνια μας σε χαρούμενα και ευτυχισμένα παιδιά και να φωνάζουν, όπου και αν βρίσκονται, με όλη τη δύναμη της ψυχής τους το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Γι’ αυτό και μόνο, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, και ότι και αν γίνει από εδώ και μπρος, ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων, είσαστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ της καρδιάς μας. Δώστε πάθος και ψυχή, όπως κάνετε σχεδόν πάντα και μην μασάτε, από εσάς εξαρτάται το κάθε αποτέλεσμα! Εγώ προσωπικά, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, γιατί έχετε ομορφύνει τα Σαββατοκυρίακα μου, έχετε ομορφύνει τη ζωή μου!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΛΑΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top