Φώναζε «μαζέψτε το νούμερο»!

Φώναζε «μαζέψτε το νούμερο»!

Τα ζει με ένταση τα παιχνίδια ο Γιώργος Δώνης και αν μη τι άλλο, στις αντιδράσεις του είναι αυθεντικός. Δεν το πολυσκέφτεται πριν κάνει ή πει κάτι.

Πολλά τα παραδείγματα τη φετινή σεζόν. Από τα μπινελίκια προς την εξέδρα στο ΟΑΚΑ σε ματς με την ΑΕΛ μέχρι το ξέσπασμα μετά το τέλος αγώνα στη Λάρισα.

Το ματς με τον Βόλο έμοιαζε την Κυριακή (1/3) με τυπική διαδικασία. Βαθμολογικό ενδιαφέρον ουσιαστικά δεν είχε κανείς. Τα νεύρα, πάντως, δεν έλειψαν σε κάποιες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών λίγο μετά από το 60′. Ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε αψιμαχία με τον Νάγκι, ενώ λίγο αργότερα συνέχισε να μουρμουρίζει.

Ο Δώνης δεν άφησε να… πέσει κάτω αυτό το στυλ και κάποια στιγμή απευθυνόμενος προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων είπε «μαζέψτε αυτό το νούμερο».

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE