Μπορούν να «ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ», όσοι ΖΟΥΝ στο Κολόσσι…

Μπορούν να «ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ», όσοι ΖΟΥΝ στο Κολόσσι…

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, οι πάντες στην οικογένεια του Απόλλωνα, είπαν ότι η ομάδα τους δεν… πάει πλέον για πρωτάθλημα.

Όμως, ύστερα από τα αρνητικά αποτελέσματα άλλων διεκδικητών, με το ροκάνισμα της διαφοράς, οι κυανόλευκοι μαθηματικά είναι ξανά στο κόλπο.

Όμως, όχι μόνο οι φίλοι της ομάδας, αλλά κι όσοι ζουν και εργάζονται στο Κολόσσι, διστάζουν για την ώρα, να πουν ξανά ότι «επέστρεψε» ο Απόλλωνας.

Το ουσιαστικό να βγάλει ξανά την εικόνα που είχε μέχρι το τέλος του Γενάρη, αλλά και να μην «μαγκώσει», όπως έπαθε τις πρώτες δυο εβδομάδες του Φεβράρη.

Ο Απόλλωνας ξεκινά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τον τρίτο στον πίνακα ΑΠΟΕΛ, ότι κι αν γίνει στο σημερινό αιώνιο ντέρμπι της Λευκωσίας.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποτελεί πρόκληση για τον Απόλλωνα, όχι απλώς να βγάλει στο γήπεδο πιο δυνατό χαρακτήρα, αλλά να πετύχει μια νίκη που θα «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίχτες.

Διαθέσιμος θα είναι ο Σάλαι. Ο Ζοάο Πέδρο ήταν επίσης τιμωρημένος με τη Σαλαμίνα, αλλά ταλαιπωρούνταν και από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Λογικά ο Πορτογάλος θα είναι έτοιμος.

Πολλές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, έχει κι ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Μάρκοβιτς επίσης δυναμώνει μέρα με τη μέρα, θα φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Σίγουροι απόντες οι Γκακπέ και Μολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE