ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία και δεν θέλει να την… ΠΕΤΑΞΕΙ – Πιθανό σχήμα Μπεργκ και ο παίκτης που ίσως είναι βασικός

ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία και δεν θέλει να την… ΠΕΤΑΞΕΙ – Πιθανό σχήμα Μπεργκ και ο παίκτης που ίσως είναι βασικός

Η χθεσινή εντός έδρας ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ, δίνει το… δικαίωμα στην Ομόνοια να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος της α΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Με ισοπαλία ή νίκη, στο βραδινό (19:00) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια θα βρεθεί στην 1η θέση στο φινάλε της α΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Σίγουρα, ένα ντέρμπι, όπως είναι αυτό το αιωνίων, όλα αυτά που… μετράνε, είναι αυτά που θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αναλόγως βαθμολογικής θέσης των ομάδων, η Ομόνοια για το γόητρο, για την ιστορία, αλλά και με επιπλέον κίνητρο να βρεθεί στην κορυφή, αναμένεται να υπερβάλει εαυτό για να ευτυχήσει η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να επιτύχει την 13η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τον Παντίλιμον κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Μαυρία, Λούφτνερ, Λανγκ και Λέζιακς, με ανασταλτικά χαφ Κούσουλο και Γκόμες, με τον Μποτεάκ πιο μπροστά τους, Ακιντόλα και Τιάγκο στα δύο «φτερά» με τον Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.

Αυξημένες πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει ο Ζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος εάν πάρει φανέλα βασικού, τότε θα είναι στον πάγκο ένας εκ του Κούσουλου ή Γκόμες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top