ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση εισόδου από χώρες υψηλού κινδύνου στα κατεχόμενα, ως μέτρο για τον κορωνοϊό

Απαγόρευση εισόδου από χώρες υψηλού κινδύνου στα κατεχόμενα, ως μέτρο για τον κορωνοϊό

Σε απαγόρευση εισόδου ατόμων από χώρες υψηλού κινδύνου για τον κορωνοϊό, όπως η Κίνα, το Ιράν, το Ιράκ, η Ιταλία και νότιος Κορέα, προχώρησε το λεγόμενο «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου» αναφέρει ότι τίθενται σε εφαρμογή περιορισμοί στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου και άτομα από τις προαναφερόμενες χώρες, εκτός από «υπηκόους» του ψευδοκράτους που θα προέρχονται από αυτές, δεν θα γίνονται δεκτά.
 
Ακόμα και οι «υπήκοοι» του ψευδοκράτους από αυτές τις χώρες, αναφέρεται, στην Τουρκία (σσ:μέσω Τουρκίας γίνεται η αεροπορική σύνδεση με τα κατεχόμενα) θα συμπληρώνουν ειδικό έντυπο και θα τους γίνεται έλεγχος υγείας. Σε περίπτωση που εντοπισθεί ύποπτο κρούσμα, θα τίθεται σε καραντίνα (στην Τουρκία).
 
Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα καλεί τους «υπηκόους» του ψευδοκράτους να αποφεύγουν τα ταξίδια σε αυτές τις χώρες.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top