ΔΙΕΘΝΗ

Την έσωσε ο μασκοφόρος

Την έσωσε ο μασκοφόρος

Ένα μόλις σουτ στον στόχο ήταν αρκετό για την Τσέλσι για να περάσει από το Λόφτους Ρόουντ χάρη σε γκολ του μασκοφόρου Σεσκ Φάμπρεγας.

Με αυτή τη νίκη διατήρησε το + 7 από τη δεύτερη Άρσεναλ η ομάδα του Μουρίνιο που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μαζική άμυνα των γηπεδούχων δεν έφερε αποτέλεσμα.

Η Τσέλσι μπήκε «φουριόζα» στον αγωνιστικό χώρο και είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 8’ όταν ο Γουίλιαν με σέντρα-σουτ σημάδεψε το δοκάρι και αφού στην άμυνα της ΚΠΡ είχε δημιουργηθεί πανικός. Από εκείνο το σημείο η ΚΠΡ προσπάθησε να ισορροπήσει με την Τσέλσι να έχει την κατοχή και να φτάνει με σχετική άνεση στα αντίπαλα «καρέ».

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα υποχρεωθεί σε απώλεια βαθμών ήρθε ο Φάμπρεγας που μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια των παικτών του Μουρίνιο από αριστερά έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Τσέλσι κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά και να διατηρήσει το +7 από την δεύτερη Άρσεναλ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top