ΑΠΟΠΕΙΡΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ψάχνουν να βρουν το πιστόλι της απόπειρας στον πάτο του φράχτη

ΑΠΟΠΕΙΡΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ψάχνουν να βρουν το πιστόλι της απόπειρας στον πάτο του φράχτη

Συνεχίζονται και την Τετάρτη 04/03 οι έρευνες της Αστυνομίας στον υδατοφράκτη του Ασπρόκρεμου για τον εντοπισμό τεκμηρίων, που συνδέονται με εγκληματικές υποθέσεις που είχαν διαπραχθεί στο παρελθόν και στις οποίες φέρεται να συμμετείχε ο 38χρονος που έχει συλληφθεί για την τετραπλή απόπειρα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, οι έρευνες άρχισαν την Τρίτη 03/03 αλλά ολοκληρώθηκαν χωρίς να εξευρεθεί κανένα τεκμήριο.

 Όλο το βράδυ η περιοχή φρουρείτο και οι έρευνες επαναλαμβάνονται, κυρίως στον βυθό του φράγματος και στο σημείο που υπέδειξε ο ύποπτος.

Οι έρευνες στο φράγμα διεξάγονται για τον εντοπισμό οπλισμού και συγκεκριμένα πιστολιού που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα αυτή τον περασμένο Νοέμβριο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE