ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούσιος: 'Όχι μόνο δε θα κλείσουν τα οδοφράγματα μόνιμα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στην διάνοιξη και άλλων σημείων διεύλεσης'

Κούσιος: 'Όχι μόνο δε θα κλείσουν τα οδοφράγματα μόνιμα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στην διάνοιξη και άλλων σημείων διεύλεσης'

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, παρευρέθηκε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλέγον ζήτημα του κλεισίματος των οδοφραγμάτων για καλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Του Γιώργου Τάττη

Η απόφαση λήφθηκε καθαρά και για προστασία των δύο κοινοτήτων, για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, επιβεβαίωσε εκ νέου ο κ. Κούσιος.

Ακολούθως, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «αν κάποιος θέλει να ασκήσει κριτική, είναι θεμιτό. Το να πολιτικοποιείται όμως το θέμα και να φτάνουμε στα σημεία να μιλάμε για φασισμό και ρατσισμό, νομίζω ξεφεύγουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει».

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε η κυβέρνηση, είπε ότι «αν θέλαμε να κλείσουμε τα οδοφράγματα, θα τα κλείναμε όλα. Αν πρόθεση ήταν να ήταν πολιτικό το μήνυμα, δεν θα παίρναμε απόφαση για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους».

Θέση της κυβέρνησης είναι ότι θα επανανοίξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στην διάνοιξη και άλλων σημείων διέλευσης, πρόσθεσε..

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκλεισε λέγοντας ότι θα συνεχιστεί η αναστολή της λειτουργίας για τα τέσσερα οδοφράγματα που έκλεισαν. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «τα γεγονότα όπως τα γνωρίζω, τείνουν να υποστηρίξουν τη θέση της παράτασης αναστολής λειτουργίας. Δεν γνωρίζω για πόσο καιρό θα αποφασιστεί, αλλά θεωρώ ότι με τα δεδομένα που έχουμε θα ανασταλεί η λειτουργία των οδοφραγμάτων για κάποιο περισσότερο χρόνο, των ιδίων οδοφραγμάτων. Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω ότι καμία απολύτως πολιτική πρόθεση, καμία απολύτως πρόθεση να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή να ερμηνευτεί η απόφαση με πολιτική προσέγγιση».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top