ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλό… Πάσχα ο Μαυρίας – Ποια παιχνίδια θα τον ΧΑΣΕΙ ο Μπεργκ

Καλό… Πάσχα ο Μαυρίας – Ποια παιχνίδια θα τον ΧΑΣΕΙ ο Μπεργκ

Μεγάλο πλήγμα για την Ομόνοια ενόψει πλέι-οφ είναι ο τραυματισμός του Χάρη Μαυρία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και ο Ελλαδίτης μπακ αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον 5-6 εβδομάδες. Οι επιλογές σε αυτή την θέση για τον Μπεργκ είναι οι Χούμποτσαν, Στυλιανού και Κούσουλος, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και όλα πάνε καλά η επιστροφή του 26χρονου άσου θα γίνει μετά τις 13 Απριλίου. Με βάση το ημερολογιακό πρόγραμμα της ΚΟΠ για τα πλέι-οφ αλλά και το γεγονός ότι το διήμερο 18-19 Απριλίου θα είναι το Πάσχα τότε η επιστροφή Μαυρία αναμένεται στην 7η αγωνιστική των πλέι-οφ κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο στις 25-26 Απριλίου.

Με αυτά τα δεδομένα θα χάσει τα παιχνίδια με ΑΕΛ (Τσίρειο), Απόλλων (ΓΣΠ), Ανόρθωση (Παπαδόπουλος), ΑΕΚ (ΓΣΠ), ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και ΑΕΛ (ΓΣΠ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ομόνοιας:

1η αγωνιστική: 7-8 Μαρτίου
ΑΕΛ – Ομόνοια
2η αγωνιστική: 14-15 Μαρτίου
Ομόνοια – Απόλλων
3η αγωνιστική: 21-22 Μαρτίου
Ανόρθωση – Ομόνοια
4η αγωνιστική: 4-5 Απριλίου
Ομόνοια – ΑΕΚ
5η αγωνιστική: Τετάρτη 8 Απριλίου*
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια
*Σε περίπτωση που υπάρχει σύγκρουση σταδίων για τη διεξαγωγή των αγώνων, τότε θα χρησιμοποιηθεί και η Τετάρτη 15 Απριλίου για ολοκλήρωση της αγωνιστικής.
6η αγωνιστική: 11-12 Απριλίου
Ομόνοια – ΑΕΛ
7η αγωνιστική: 25-26 Απριλίου
Απόλλων – Ομόνοια
8η αγωνιστική: 2-3 Μαΐου
Ομόνοια – Ανόρθωση
9η αγωνιστική: 9-10 Μαΐου
ΑΕΚ – Ομόνοια
10η αγωνιστική: 16-17 Μαΐου
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top