ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΑΣΙΝΗ επέλαση στο Τσίρειο – Δεν κατεβαίνει από εκεί, με Γκόμες, Ματ και Κακουλλή!

ΠΡΑΣΙΝΗ επέλαση στο Τσίρειο – Δεν κατεβαίνει από εκεί, με Γκόμες, Ματ και Κακουλλή!

Τα γκολ των Κακουλλή (24′), Βίτορ Γκόμες (52′) και Ντάρμπισαιαρ (πεν. 87′) χάρισαν μεγάλη νίκη στην Ομόνοια με 0-2 μέσα στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ και το τριφύλλι παραμένει στην κορυφή για ακόμη μια αγωνιστική!

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από το τριφύλλι που έλεγξε τον αγώνα για ένα μεγάλο διάστημα ενώ η ΑΕΛ πέρα από ένα καλό δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα γκολ.

Α’ Ημίχρονο

Με την Ομόνοια να πιέζει ψηλά και να ελέγχει τον ρυθμό άρχισε το ματς στο Τσίρειο όμως η ΑΕΛ ήταν καλά οργανωμένη και προσπαθούσε να απειλήσει από τα πλάγια με Αβραάμ και Αντωνίου.

Ο Ακιντόλα είχε και πάλι κέφια και ταλαιπώρησε τους Ράσο και Αβραάμ αριστερά όμως δεν κατάφερε να… ετοιμάσει κάποια ευκαιρία στον Μίκου στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Η πίεση της Ομόνοιας δεν άφηνε την ΑΕΛ να απειλήσει και στο 24ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό από δεξιά ο Ακιντόλα μπήκε στην περιοχή και έκανε την μπαλιά με τον Κακουλλή να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους από κοντά εν μέσω αποθέωσης!

Η ΑΕΛ είχε μια καλή στιγμή στο 33ο λεπτό με τον Αβραάμ να ελίσσεται στην περιοχή όμως το πλασέ του δεν δυσκόλεψε τον Παντιλίμον όμως στο 41′ χρειάστηκε για τα καλά ο Ρουμάνος. Ο Μαίντεβατς έκανε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, ο Παντιλίμον απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο της Ομόνοιας!

Δύο λεπτά μετά μια σύγχυση στην περιοχή της Ομόνοιας έδωσε την ευκαιρία στον Μαέ να σκοράρει όμως από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά για την Ομόνοια με τον Βίτορ Γκόμες να γράφει το 0-2 με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή και να δίνει ισχυρό προβάδισμα στο τριφύλλι!

Λίγα λεπτά μετά ο Κέρκεζ έριξε στον αγώνα τους Γκαζαριάν και Αντάμοβιτς σε μια προσπάθεια να αντιδράσει όμως η Ομόνοια έδειχνε να ελέγχει αμυντικά και κρατούσε την ΑΕΛ μακριά από την εστία του Παντίλιμον.

Οι πράσινοι ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 67′ σε μια από αυτές ο Τιάγκο έβγαλε μόνο τον Κακουλλή όμως ο Βοζίνια απέκρουσε το πλασέ του και η μπάλα βγήκε εκτός αφού κτύπησε και στο δοκάρι!

Το αμυντικό πλάνο της Ομόνοιας δούλευε στην εντέλεια με την ΑΕΛ να θέλει αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει πέρα από κάποια μακρινά σουτ των Τόρες, Αγκάνοβιτς και Αντάμοβιτς.

Στο 85ο λεπτό ο Τιάγκο βρήκε μόνος με τον Βοζίνια και βρέθηκε στο έδαφος με τον Βόσνιο ρεφ να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ντάρμπισαιαρ (που μπήκε ως αλλαγή στο 80′) να το μετατρέπει σε γκολ και να γράφει το 0-3!

Στο 89′ ο Τζιωνής μπήκε στο ματς και απείλησε με ωραίο σουτ όμως ο Βοζίνια και το δοκάρια του στέρησαν το γκολ και το 0-3 παρέμεινε μέχρι τέλους με την Ομόνοια να φεύγει με ένα τεράστιο διπλό από το Τσίρειο!

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέιρα, Ράσο, Αντωνίου (64΄ Τόρες), Αβραάμ (56΄ Γκαζαριάν), Κυριάκου, Μεντόγεβιτς, Ζτραβκόφσκι (56΄ Αντάμοβιτς), Αγκάνοβιτς, Μαέ, Μαίντεβατς

Ομόνοια: Παντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Χούμποτσαν (70΄ Κούσουλος), Γκόμες, Γκόμεθ, Τιάγκο, Ακιντόλα (89΄ Τζιωνής), Κακουλλής (80΄ Νταρμπισάιαρ), Μίκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top