ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Μονακό, ασίστ Κουλούρη στη νέα ήττα της… καταδικασμένης Τουλούζ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Μονακό, ασίστ Κουλούρη στη νέα ήττα της… καταδικασμένης Τουλούζ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ οδήγησε τη Νις σε ανατροπή και σπουδαία νίκη επί της Μονακό, η οποία την κρατάει στο κόλπο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ασίστ του Κουλούρη στη νέα ήττα της καταδικασμένης Τουλούζ.

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έψαχνε μια μεγάλη εμφάνιση με την φανέλα της Νις και επέλεξε το κατάλληλο παιχνίδι για να την κάνει: Το γειτονικό ντέρμπι με την Μονακό, η οποία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στέφαν Γιόβετιτς στο 86′.

Ο Δανός πρώην επιθετικός του Άγιαξ, ο οποίος μετράει πέντε γκολ και δύο ασίστ σε εφτά παιχνίδια μετά τα Χριστούγεννα, σκόραρε δις (59′, 90’+3′), ανέτρεψε το γκολ του Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ (32′) και οδήγησε την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά στην σπουδαία νίκη (2-1), χάρη στην οποία η Νις μοιράζεται την πέμπτη θέση με την Ρεμς, ούσα στο -5 από την πρώτη τετράδα της Ligue 1.

Η Ρεμς, χωρίς τον τραυματία Τάσο Δώνη στην 18άδα, λύγισε στην έδρα της την Μπρεστ με 1-0 (68′ Κονάν), παρ’ ότι έπαιζε με δέκα από το 37′, λόγω αποβολής του Ελ Μπιλάλ Τουρέ.

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Ανζέ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Ναντ με 2-0 (48′ Μπομπισόν, 53′ Τόμας) και εδραιώνεται στην μέση της βαθμολογίας, σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί, η Μετς πήρε βαθιά ανάσα, αφού επικράτησε εντός έδρας της Νιμ με 2-1 (7′ Νιγκέτ, 81′ Μπογέ – 40′ Ντεού) και βρίσκεται πλέον στο +7 από την τελευταία τριάδα, την οποία ορίζει η αντίπαλός της, η οποία συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες.

Καταδικασμένη προ πολλού η ουραγός Τουλούζ, η οποία το πάλεψε με γκολ από ασίστ του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά έχασε στην έδρα της Ντιζόν με 2-1 (40′ Μεντίλ, 53′ Αζέ – 41′ Μποϊσγκάρ) και συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες και 18 σερί ματς χωρίς νίκη (17 ήττες – μια ισοπαλία)!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Μαρτίου

Μαρσέιγ – Αμιάν 2-2 (45+1′ Σανσόν, 57′ Παγέτ / 83′ Γκιρασί, 90+5′ Γκόντος)

Σάββατο 7 Μαρτίου

Στρασμπούρ – Παρί Σεν Ζερμέν ΑΝΑΒΟΛΗ

Ανζέ – Ναντ 2-0 (48′ Μπομπισόν, 53′ Τομάς)

Ντιζόν – Τουλούζ 2-1 (40′ Μεντίλ, 53′ Αγκέρντ / 41′ Μποϊσγκάρντ)

Μετς – Νιμ 2-1 (7′ Ενγκετέ, 81′ Μπογέ / 49′ Ντιό)

Νις – Μονακο 2-1 (59′ 90+3′ Ντόλμπεργκ / 32′ Μπεν Γεντέρ)

Ρεμς – Μπρεστ 1-0 (37′ Τουρέ)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Σεντ Ετιέν – Μπορντό (16:00)
Ρεν – Μονπελιέ (18:00)
Λιλ – Λιόν (22:00)

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top