ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 152 δείγματα από τον επαγγελματικό κύκλο του 64χρονου έχουν εξεταστεί – Αναμένονται αποτελέσματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 152 δείγματα από τον επαγγελματικό κύκλο του 64χρονου έχουν εξεταστεί – Αναμένονται αποτελέσματα

Εκατόν πενήντα δύο άτομα, από τον επαγγελματικό κύκλο του 64χρονού γιατρού που βρέθηκε θετικός στον ιό του κορωνοϊού, εξετάζονται από Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου, Λεωνίδα Φυλακτου τα δείγματα των 152 παραλήφθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης 10/3 και αμέσως άρχισε η επιστημονική τους εξέταση.

"Το προσωπικό ήταν σε αναμονή από τα μεσάνυχτα για να παραλάβει τα δείγματα που οπως έχει γνωστοποιηθεί προέκυψαν από το ΓΝ Λευκωσίας. Τα δείγματα ήρθαν στις τρείς το πρωί και δουλεύουν πάνω τους από τις τρείς το πρωί", ανάφερε ο κ. Φυλακτού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου, τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε 4 με 5 ώρες και πέραν από τα δείγματα που παραλαμβάνονται από τα δημόσια νοσηλευτήρια, οι επιστήμονες παραλαμβάνουν δείγματα και από τον ιδιωτικό τομέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE