Εξετάζονται τέσσερα ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό στο Γ.Νοσοκομείο Λεμεσού

Εξετάζονται τέσσερα ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό στο Γ.Νοσοκομείο Λεμεσού

Τέσσερα νέα ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό εξετάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δυο πρόσωπα έχουν λάβει εξιτήριο και ένα αναμένεται να λάβει εξιτήριο αργότερα την Τετάρτη (11/3).

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης, που από την Τρίτη (10/3) έχει αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, τρία νέα ύποπτα περιστατικά εξετάζονται από το πρωί ενώ γύρω στο μεσημέρι κατέφθασε με συμπτώματα γρίπης μια Ιταλίδα, η οποία ζήτησε να εξεταστεί.

Το βράδυ της Τρίτης (10/3) έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε από τις εξετάσεις, ένας στρατιώτης της ΕΛΚΥΚ καθώς και μια Γαλλίδα, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας και ένας καρδιοπαθής που είχε έρθει σε επαφή, στη Λευκωσία, με τον επαγγελματία υγείας που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως, λόγω των μέτρων που λήφθηκαν, όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού εξωτερικών ασθενών, εισαγωγές και χειρουργεία όλων των ειδικοτήτων ακυρώνονται για 48 ώρες, ενώ όσον αφορά το επισκεπτήριο θα τηρείται αυστηρά το ωράριο επισκέψεων για όλους τους ασθενείς, δηλαδή από τις 1300-1400 και 1700-1900, όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και αποκλειστικά από ένα και μόνο επισκέπτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.