ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λήφθηκε απόφαση για τα γυμναστήρια - Τι ανακοινώθηκε

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λήφθηκε απόφαση για τα γυμναστήρια - Τι ανακοινώθηκε

Ανοικτά μπορούν να παραμένουν τα γυμναστήρια στην Κύπρο μέχρι νεωτέρας, τηρώντας ωστόσο αυστηρά το διάταγμα της Κυβέρνησης για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο κλειστό χώρο καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής.

 
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη στον ΚΟΑ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στη σύσκεψη, ο κ. Μιχαηλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και διαβούλευση με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιέκερη.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης, η απόφαση του ΚΟΑ ήταν να εκδώσουν νέα ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή όλων, μεταξύ των οποίων και των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, για πιστή εφαρμογή του Νόμου και του διατάγματος, προσθέτοντας πως ο Οργανισμός παρακολουθεί στενά το θέμα μέσω και των λειτουργών του.
 
Καταλήγοντας, σημείωσε πως δεν είναι μόνο για τα γυμναστήρια το θέμα που προκύπτει αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του ΚΟΑ, τονίζοντας πως ο ΚΟΑ παρακολουθεί το θέμα, προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσει τις οποιεσδήποτε νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.

 

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top